Pannon Egyetem
Ugrás a tartalomhoz

Hallgatói Önkormányzat

PEHÖK GTK

Név   Titulus Elérhetőség
Illés Petra PEHÖK GTK elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Salgói Flóra PEHÖK GTK elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PEHÖK GTK 1. szk. hallgatói képviselő
Benkő Fanni Anna PEHÖK GTK 1. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ferenczi Tibor PEHÖK GTK 1. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kukk Rebeka PEHÖK GTK 1. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Imre Milán PEHÖK GTK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szukics Anna PEHÖK GTK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PEHÖK MFTK

Név   Titulus Elérhetőség
Varga Petra PEHÖK MFTK elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth Carmen PEHÖK MFTK elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PEHÖK MFTK 2. szk. hallgatói képviselő
Zeffer Laura PEHÖK MFTK 1. szk.hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Birkás Zsófia PEHÖK MFTK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fazekas Laura PEHÖK MFTK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PEHÖK MK

Név   Titulus Elérhetőség
Horváth Ádám PEHÖK MK elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lengyel Márk PEHÖK MK elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PEHÖK MK 3. hallgatói képviselő
Simán Kristóf PEHÖK MK 1. szk. hallgatói referens (Zalaegerszeg) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Tamás PEHÖK MK 1. szk. hallgatói referens  (Zalaegerszeg) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baliko Zsolt PEHÖK MK 1. szk. hallgatói referens (Zalaegerszeg) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
László Bálint PEHÖK MK 2. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Ádám PEHÖK MK 3. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szalai Viktória PEHÖK MK 3. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rezi Bence PEHÖK MK 3. szk. hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Dániel PEHÖK MK 2. szk. hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga Dévald Olivér PEHÖK MK 2. szk. hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PEHÖK MIK

Név   Titulus Elérhetőség
Kókai Lilla Viktória PEHÖK MIK elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vincze Dávid Szabolcs PEHÖK MIK elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PEHÖK MIK 3. szk. hallgatói képviselő
Gyenti Kristóf PEHÖK MIK 4. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Huszics Noémi PEHÖK MIK 4. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pikó Martin PEHÖK MIK 4. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kishalmi Ádám PEHÖK MIK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollár Martina Dana PEHÖK MIK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pajor Eszter PEHÖK MIK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PEHÖK GK

Név   Titulus Elérhetőség
Bán Gergő PEHÖK GK elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Papp Kristóf PEHÖK GK Általános elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fónai Levente PEHÖK GK kommunikációs elnökhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga Dorina PEHÖK GK 2. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hantó Milán PEHÖK GK 3. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lábadi Vivien PEHÖK GK 4. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Erdős Zsuzsanna Benigna PEHÖK GK 5. szk. hallgatói képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Balázs Márk PEHÖK GK rendszergazdai ügyekért felelős elnöki referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Géczi Zsófia PEHÖK GK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gelencsér Bence PEHÖK GK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Knolmajer Bence PEHÖK GK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Soproni Krisztián PEHÖK GK hallgatói referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.